KAYSERİ / KOCASİNAN - MEHMET AKİF İNAN ANADOLU LİSESİ

Tem

2022-2023 eğitim öğretim yılı karne törenimiz saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı, Okul Müdürümüz Ergün GÜMÜŞ'ün konuşması ile devam etti.

Haz

Okul futbol takımımız il ikincisi olmuş, okulumuzu ve ilimizi Amasya'da grup maçlarında temsil etmiştir.

May

25 Mayıs 2023 tarihinde okulumuzda düzenlenen mezuniyet töreniyle, bu yıl ki mezunlarımızı büyük bir coşkuyla uğurladık.

May

19 Mayıs 1919 Türk milleti için büyük ve önemli bir dönüm noktasıdır. Çünkü 19 Mayıs 1919, bağımsızlık savaşımızın başlatıldığı önemi büyük olan bir gündür.

May

İl ve ülke geneli spor müsabakalarında okulumuz yeni 2 kupa, 6 madalya daha almıştır.

May

Dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz "Kariyer Günleri"nin bu haftaki konuğu Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dr Özlem Atak DOĞAN idi.