KAYSERİ / KOCASİNAN - MEHMET AKİF İNAN ANADOLU LİSESİ

Mrt

Bugün; Türk’ün ulusal savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünü kutlamakta ve vatanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nün onurunu ve gururunu yaşamaktayız.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM1. YAZILI YOKLAMA TARİHLERİDİR

Mrt

06.03.2024 Çarşamba günü yaptığımız deprem ve yangın tatbikatında önce çök-kapan-tutun, sonrasında tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

“MEHMET AKİF ERSOY'UN EDEBİ KİŞİLİĞİ VE İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ” konulu panel düzenlenecektir.

Şbt

Okulumuz müzik kulübü öğrencileri tarafından Türk halk müziği konseri yapıldı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri (sözlük özgürlüktür) Projesi kapsamında Divan-ı Lügati't Türk'teki atasözlerinden bazılarını seçip öğrencilerimizin Kaşgarlı Mahmud'u tanımalarını hedeflediğimiz pano Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Mücahide ARSLAN tarafından hazırlandı.

Ara

Okulumuz Bilek Güreşi Erkekler 60kg, 65kg, 70kg'da sağ kolda Kayseri Şampiyonluğu, sol kolda Kayseri Üçüncülüğü kazanmıştır.

Ara

Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun!

Ara

Atletizm Erkek Takımı Atatürk Koşusu'nda Kayseri ikincisi olmuştur.

Kas

Türk Milletinin büyük kahramanı ve önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85.yılında minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz…

Ekm

Atatürk diyor ki: "Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. "

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından Türk halk müziği konseri düzenlendi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı şerefine sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlenmiştir.

Tem

2022-2023 eğitim öğretim yılı karne törenimiz saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı, Okul Müdürümüz Ergün GÜMÜŞ'ün konuşması ile devam etti.

Haz

Okul futbol takımımız il ikincisi olmuş, okulumuzu ve ilimizi Amasya'da grup maçlarında temsil etmiştir.